Telefon: 46 48 18 08 Mobil: 40 25 05 47  |   Mail: info@bjentreprise.dk

​✔ Aut. kloakmester

✔ Renovering

✔ Grave/anlæg

Tømrer udfører en bred vifte af opgaver

Vi beskæftiger os med stort set alle former for tømrer og snedkerarbejde i Roskilde og København, som for eksempel:

  • Renovering
  • Nybyg
  • Tilbygninger
  • Døre/vinduer
  • Trægulve
  • Og meget mere

Vi er en erfaren og professionel tømrer

Går du med tanken om en flot tilbygning til huset, men mangler du gode råd og ideer til materialer, rumudnyttelse og design? Så kan vi, som erfaren tømrer, uden tvivl hjælpe dig med at gøre ideerne til virkelighed.

BJ-Enterprise beskæftiger sig stort set med alle former for tømrer og snedkerarbejde, og vi bestræber og altid på at efterlade vores kunder fuldt ud tilfredse med vores arbejde.

Vores veludannede tømrere ved, hvad der skal til for at en nybygning eller tilbygning bliver en succes. Der er nemlig mange ting at huske på, når man opfører en garage, en udestue, et ekstra værelse med videre.

Skal tilbygningen opføres i de samme materialer som det eksisterende hus, eller skal huset tilpasses den nye bygning? Hvordan sikrer vi en optimal rumudnyttelse og gode lysforhold? Og har du styr på bygningsreglementets krav om udbygninger? Disse overvejelser behøver du ikke at stresse over, da vi har ekspertise på området som tømrer, og står klar til at rådgive dig gennem projektet.

Vi håndterer også gerne mindre opgaver

Vi klarer også mindre opgaver som renovering eller udskiftning af døre og vinduer samt trægulve. Trægulve giver naturlige, sunde og behagelige overflader, og med gulvets rene linjer og blanke overflade ser de nydelige og stilfulde ud i hjemmet eller på kontoret

Vi sørger selvfølgeligt også for en god lakering og overfladebehandling samtidig med, at vi vejleder dig i, hvordan du på bedste vis bevarer dine nye gulve.

Ønsker du at hyre en tømrer eller har du spørgsmål vedrørende overstående er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 46 48 18 08, e-mail: info@bjentreprise.dk eller på vores kontor på Klostergårdsvej 56 i Roskilde på Sjælland.​

​En god og arbejdsom tømrer er et must, hvis det færdige resultat skal være nydeligt og flot, samtidig med at det er robust og holdbart.

Lad en dygtig tømrer montere dine nye døre

Ser huset eller arbejdspladsen en smule slidt og trist ud, og trænger det til et friskt pift? Så kan nye karme og døre være en profitabel løsning. Vi leverer og monterer karme og døre af god kvalitet, og vores primære mål er at det færdige resultat skal pryde samtidigt med at holdbarheden og funktionaliteten er i top.

Hos BJ Enterprise har vi mange års erfaring som tømrer inden for området, og vi har stor erfaring i udstyr og metoder til montering af døre. For at opnå holdbarhed og problemfri funktion er det vigtigt at håndværkeren har styr på korrekt montering, karmkonstruktion, position og afstand. Når den gamle dør afmonteres er det vigtigt at murhullet bliver renset så der ikke sidder levn af fugemateriale.

Vores tømrer monterer og udskifter alle former for døre: terrasse-, indvendige-, skyde-, hoved og facadedøre. Vi vejleder dig også i, hvordan du rengør døren og smører den med olie, så den kan holde i mange år frem.

Vi er et entrepenørfirma som vægter vores kunder og deres ønsker højt. Vi ønsker glade og tilfredse kunder og derfor er vi arbejdsomme, åbne for ideer og vi sikrer at funktionaliteten er på sit højeste.

Ønsker du mere information vedrørende montering og udskiftning af døre af vores tømrer, så er du når som helst velkommen til at ringe til os på telefon 46 48 18 08 eller mobil 40 25 05 47.

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

​BJ Etreprise

CVR: 35186913

adresseinformation

​Klostergårdsvej 56, 4000 Roskilde

Find vej med Google Map

kontaktinformation

​Telefon: 46 48 18 08

E-mail: info@bjentreprise.dk