Telefon: 46 48 18 08 Mobil: 40 25 05 47  |   Mail: info@bjentreprise.dk

​✔ Aut. kloakmester

✔ Renovering

✔ Grave/anlæg

Murer håndterer enhver mureropgave

​Hos BJ Entreprise udfører vi alle former for arbejde som murer i blandt andet Roskilde og København. Så skal altanen renoveres eller flisegulvet lægges, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak om projektet.

Som murer har vi gennem årene lavet et utal af moderne badeværelser, og kan ligeledes hjælpe med inspiration og gode råd allerede i den tidlige fase.

Ring til vores murer på telefon 46 48 18 08 for et uforpligtende tilbud.

Vi fjerner også uønsket graffiti

Udover, at vi kan hjælpe med renovering af badeværelser med mere som murer, kan vi også hjælpe, hvis du står med et plankeværk, en mur eller anden overflade, hvorpå der er blevet sprayet.

Hos BJ Entreprise fjerner vi uønsket graffiti fra alle overflader. Ikke alle vurderer graffiti til at være kunst, og når det bliver sprayet på et uønsket sted er det hærværk.

​Mange personer sætter pris på en flot og nymalet mur, og derfor er det irriterende når der bliver udført hærværk på den i form af grafitti. Kampen mod graffiti kan være svær at vinde, men med hyppige besøg fra os kan det være at graffitimalerne til sidst opgiver. Dette hærværk kan være svært at fjerne, men vores malere har stor erfaring med afrensning af graffiti og de skal nok kunne bære opgaven.

Har du nogle spørgsmål til overstående, kan du sende en e-mail til info@bjentreprise.dk, gerne med billeder af den hærværk du har været udsat for, så kan vi vurdere, hvad der skal til for at løse dit problem.

Kontakt os, når du har brug for en professionel murer

Har du behov for en murer til dit renoveringsprojekt, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på mail eller på

telefon 46 48 18 08.

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

​BJ Etreprise

CVR: 35186913

adresseinformation

​Klostergårdsvej 56, 4000 Roskilde

Find vej med Google Map

kontaktinformation

​Telefon: 46 48 18 08

E-mail: info@bjentreprise.dk