Telefon: 46 48 18 08 Mobil: 40 25 05 47  |   Mail: info@bjentreprise.dk

​✔ Aut. kloakmester

✔ Renovering

✔ Grave/anlæg

Kloakarbejde hos autoriseret kloakmester

Som autoriseret kloakmester udfører vi følgende former for kloakarbejde:

  • Grave- og anlægsarbejde
  • TV-Inspektion
  • Renovering af kloak og omfangsdræn
  • Mini renseanlæg/nedsivningsanlæg
  • Intelligent rottefælde udlejes med service

Har du problemer med din kloak eller afløb?

Er rotterne trængt gennem kloakken op i huset? Eller bliver badeværelset ved med at lugte forfærdeligt, selvom du flere gange selv har forsøgt at rense udløbet, så er det tid til at tilkalde en professionel kloakmester.

Her hos BJ Enterprise udfører vi alt inden for kloakarbejde. Vi står klar til at lave en rapport over, hvilket arbejde der skal til, for at løse dine kloakproblemer.

Vores kloakarbejde omfatter flere forskellige opgaver. Vi tilbyder blandt andet TV-inspektion af kloakker. TV-inspektion foregår således, at et kamera føres ind i kloakken og optagelserne ses derefter på TV-vognens overvågningsskærm. Kameraet kan filme på ellers utilgængelige områder og derfor er det muligt for os at opdage det problem der er opstået i din kloak.

Vi tilbyder også rensning med slamsuger så kloaksystemet bliver totalt renset, så uønskede elementer og lugte forsvinder. Står du med uønsket vand tæt på huset kan et omfangsdræn være en god løsning.

Et omfangsdræn fungerer som en nedgravet tagrende og leder det uønskede vand væk fra huset og videre til kloakken.

​Fugt i fundamentet er et alvorligt problem og kan føre til svamp, hvilket kan være skadeligt for både dig og dit hus. Derfor bør du ikke tøve med at ringe efter kloakmesteren og få hjælp til dit kloakarbejde.

Kontakt os og lad os løse opgaven med kloakarbejde professionelt

Er du i tvivl om din kloak trænger til et eftersyn, så ring endelig til os på telefon 46 48 18 08. Vi besvarer gerne dine spørgsmål, og da vi har mange års erfaring med kloakarbejde har vi helt sikkert en løsning på dit problem.

Vi har hjulpet mange kunder med kloakarbejde på Sjælland, herunder i København og Roskilde, men vi kører også til hele Danmark. Du kan også kigge forbi kontoret på Klostergårdsvej 56 i Roskilde.

Problemer med kloakken er sjældent en velduftende fornøjelse, lad BJ Enterprise hjælpe dig med at få gjort noget ved det med det samme!

Hvis der er tale om mindre problemer med kloakken, så kan du læse mere om hvordan du eventuelt kan løse problemet i denne 'Vedligehold af afløb og kloak' artikel af Bolejer.dk

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

​BJ Etreprise

CVR: 35186913

adresseinformation

​Klostergårdsvej 56, 4000 Roskilde

Find vej med Google Map

kontaktinformation

​Telefon: 46 48 18 08

E-mail: info@bjentreprise.dk