Telefon: 46 48 18 08 Mobil: 40 25 05 47  |   Mail: info@bjentreprise.dk

​✔ Aut. kloakmester

✔ Renovering

✔ Grave/anlæg

Entreprenør udfører beton-, kloak- og jordarbejde

​Vi klarer alle udfordringer med jordarbejde, kloakarbejde og beton-renovering. Herudover har vi også TV-inspektion af kloakker, spuling af kloakker og bekæmpelse af rotter i kloakker.

Mange store projekter gennem årene har givet os den fornødne ekspertise som entreprenør, så vi i dag er en af markedets førende samarbejdspartnere på dette felt.

Vi har styr på entreprenørfaget

I samarbejde med 10 dygtige og veluddannede medarbejdere, tilbyder entreprenør Bjarne Johanson at påtage sig udførelsen af dit byggeprojekt. Hos BJ Entreprise beskæftiger vi os med håndværkerfagene murer, tømrer, kloakarbejder, brolægger og lastbilkørsel med containere.

Bjarne Johanson har mange års erfaring som entreprenør, og som entreprenør er det vigtigt at besidde en bred viden indenfor bygge- og anlægsarbejdet. Udover at tilbyde totalentreprise til virksomhed og erhverv, tilbyder vi også fagentreprise til private eller mindre erhverv.

Udskiftning og montering af døre og vinduer er ingen sag for tømreren, og maleren står klar til afrensning af uønsket graffiti eller fornyelse af facaden i form af maling eller puds. Kloakarbejderen kan med sin TV-inspektion få øje på dit kloakproblem ved hjælp af et lille kamera der bliver ført ned i kloaksystemet.

​Som entreprenør har vi samlet os et solidt team af hårdtarbejdende og engagerede håndværkere, og vi ligger stor vægt på det arbejde vi påtager os, bliver udført inden for den aftalte periode. Et arbejde udført at entreprenør BJ skal bære præg af præcision, holdbarhed, kvalitet og godt design.

Firmaet drives fra Roskilde på Sjælland, hvor materialer, lastbiler, kraner og containere bliver opholdt.

Kontakt en professionel entreprenør – kontakt os

Er du på udkig efter en mand der har styr på sit fag, så tøv ikke med at tage kontakt til BJ Entreprise. Et uforpligtende bud på en entrepriseaftale kræver kun et enkelt telefonopkald på 46 48 18 08. Vi har hjulpet kunder som entreprenør i København og generelt hele Sjælland - men vi kører også gerne til hele Danmark.

Vi udfører altid vores arbejde i højeste kvalitet og vi står naturligvis også parat med professionel rådgivning og gode råd. Læs for eksempel DR1 Kontant-artiklen '5 gode råd ny om nybyggeri'.

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

​BJ Etreprise

CVR: 35186913

adresseinformation

​Klostergårdsvej 56, 4000 Roskilde

Find vej med Google Map

kontaktinformation

​Telefon: 46 48 18 08

E-mail: info@bjentreprise.dk