Telefon: 46 48 18 08 Mobil: 40 25 05 47  |   Mail: info@bjentreprise.dk

​✔ Aut. kloakmester

✔ Renovering

✔ Grave/anlæg

Renovering

Renovering kan indbefatte mange forskellige opgaver såsom, udskiftninger, ændringer, ombygninger, forbedringer, tilføjelser og meget mere. Hos BJ Enterprise har vi mange års erfaring på dette område, så vi kan klare alle de opgaver du måtte ligge inde med.

En indvendig renovering kan omfatte ombygning af badeværelse, køkken eller andre rum. Udskiftning af gulve, trapper, vægge og lofter. Opsætning af rumfordeler. Forbedring af varmesystemer, loft eller kælder.

Udvendig renovering kan være udskiftning af vinduer, terrasse- og hoveddøre, tage mv. Forbedringer af facaden i form af børstning af beton, maling eller puds. Isolering til at afhjælpe fugtproblemer. Der findes et hav af opgaver inden for dette område, og det vigtigt at få det ordnet i god tid.

I forbindelse med en renovering opstår der ofte nye muligheder eller områder der også har brug for en renovering, og derfor deler vi gerne ud af vores mange års erfaring på dette område. Vi hjælper dig med at få et overblik over projektet med råd og vejledning ang. materialer og løsningsmetoder.

Hos BJ Entreprise holder vi os altid opdateret på byggemarkedet, og derfor hjælper vi dig med at overholde kravene i bygningsreglementet som bl.a. indbefatter brandforhold og udbygning.

Vi sidder klar på tlf.: 46 48 18 08 til at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have ifht. dit byggeprojekt. Du kan også finde os i Roskilde på Klostergårdsvej nr. 56. Sammen skal vi nok finde en god løsning.

Udskiftninger eller nye vinduer eller døre - den klarer vi også!

Er glasset i dit vindue ved at være godt slidt, eller er rammen falmet og blevet grim grundet vind og vejr, så er det nok tid til at renovere eller udskifte dit vindue.

​Vores dygtige og engagerede tømrere er de helt rette at sætte på opgaven når det gælder vinduer og døre. Vores mange års erfaring har gjort at vi udfører et kvalitetsbevidst arbejde, uden at det bliver alt for tidskrævende.

Vinduer har en enorm betydning for huse og bygningers udseende. Slidte eller smadrede vinduer kan få selv den smarteste bygning til at virke gammel og trist. Udskiftning af vinduer giver dig også mulighed for at vælge en helt anden slags vindue end den oprindelige model. Måske ønsker du blot en lidt større model, eller måske er du ude i store gulv-til-loft vinduer. Dagslys er en vigtigt kilde til et godt humør, og derfor er det vigtigt at omgive sig med nogle flotte og klare vinduer.

Ved udskiftningen afmonterer vi de gamle vinduer og renser murhullet, så der ikke er nogle rester af fugemateriale. Derefter skal den nye ramme sættes i, og her er det vigtigt at besidde en viden om tømrerfaget så alt bliver indtænkt fra starten. Det er vigtigt for os at mindske enhver form for anledning til reklamationer, og derfor bestræber vi os på at udføre vores arbejde til præcision.

BJ Entreprise befinder sig på Sjælland, nærmere betegnet i Roskilde. Vi kører også i København og omegn. Vi kan kontaktes på tlf.: 40 25 05 47, hvor vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Husk at det altid er altafgørende at vælge de helt rette vinduer. Vi står naturligvis til rådighed med professionel rådgivning, men hvis du selv har lyst til at læse om emnet, så kig nærmere på denne artikel fra DR1 om vinduer

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

​BJ Etreprise

CVR: 35186913

adresseinformation

​Klostergårdsvej 56, 4000 Roskilde

Find vej med Google Map

kontaktinformation

​Telefon: 46 48 18 08

E-mail: info@bjentreprise.dk